Tämä viikko on hujahtanut lähinnä pelkästään muuttoa touhutessa. Tarmo on ollut erittäin innokas apuri - välillä niinkin innnokas, että on joutunut jäähylle pois tieltä sotkemasta... Pieni koira ei kertakaikkiaan voi ymmärtää, miksi muuttolaatikoita ei saa silputa tai tavaroita repiä pois niistä. Myös maalaaminen olisi ollut tosi kivaa. Munkin mielestä kanervanvärinen koira olisi ollut ihan nätti! Mutta ei nyt kuitenkaan kokeiltu, vaan Tarmo harjoitteli uudessa kodissa yksin oloa maalailujen ajan. Makkarista on tullut Tarmon "oma huone" ja tosi hyvin se onkin sinne kotiutunut! Nytkin nukkuu kaikessa rauhassa siellä, vaikka itse kolistelen ympäriinsä muualla. Ekoja kertoja täällä käydessä kyllä huomasi, että Tarmo yksiössä kasvanut. Se ei kestänyt hetkeksikään jäädä yksin toiseen huoneeseen, vaan aina ryntäsi perään kesken unienkin. Nyt siis näyttää jo tilanne paremmalta :)

Torstaina muuten Tarmo sai aikaan ekan tuhon, joka oikeasti vähän aikaa harmitti! Oma vika tosin, aamulla tyhjensin lipastin kannen ja jätin yhdet silmälasikehykset huolimattomasti kirjahyllyn alatasolle. Tarmo oli taas päivällä harrastanut jonkinsortin akrobatiaa, hakenut kehykset hyllystä ja muotoillut ne vähän uudestaan. Eivät ilmeisesti siis miellyttäneet! Linssejä en ollut onneksi ehtinyt vielä edes tilata saatikka hioa, joten eipä ollut kovin suuri menetys. Lähinnä jo naurattaa, mullahan on insinöörin lisäksi tossa erittäin lahjakas taiteilija!

Tähän asti on Tarmo tainnut muuton tiimellyksessä kärsiä suurimmat aineelliset vahingot. Tipautin sen vesikupin lattialle heti ensitöikseni tänään tänne päästyäni. No - sirpaleet tuovat onnea! Mutta oli se silti kiva kuppi, siinä oli ihan selkeä Tarmon kuvakin kyljessä! Eipä taida löytyä mistään toista samanlaista.

Alkuviikosta siis siivoiltiin ja maalailtiin täällä, tässä maalarimestari hommissa. Tarmosta oli tosi tyhmää, kun koko ajan olin komentamassa pois...

Uusi sänky testissä:

Pakkausapulainen, jonka jäljiltä tosin jätesäkeissä tuppasi olemaan kummallisia reikiä... Miten muuten on ihminen voinut saada niin julmetun määrän tavaraa ängettyä alle 20 neliön yksiöön??!

Tarmon paikka on vallattu! Tästä seurasi erittäin närkästynyttä tuhahtelua...

...kunnes löytyi lähes tyydyttävä ratkaisu

Huh, on tää muuttaminen rankkaa!

Nyt on siis melkein kaikki tavarat kannettu uuteen kotiin, mutta kaaos on ihan järjetön. Taidanpa kohta painua kuumaan kylpyyn, kattoa lätkää ja murehtia huomenna tätä tavaramäärää... Lakanat kun vielä löytäis!
Aamupäivällä pakkailin vielä viimeiset tavarat. Tarmo oli aika pallo hukassa, kulki ympäri ja piippaili. Sillä oli maailma ihan vinossa! Nukkuakkaan ei malttanut, kun tapahtui niin kummallisia. Yllättävän nätisti se kuitenkin täällä päässä jäi makkariin yksin, kun kannettiin tavaroita ovet levällään ja lapsi piti teljetä pois tieltä. Toivotaan, että jatkossakin kotiutuminen sujuu yhtä hienosti! Valpurintielle mennään vielä joku päivä siivoilemaan, mutta muuten jäädään nyt kokonaan tänne. Jännää!

Kiitos vielä muuttajille! Mikäli multa kysytään, niin ihan hetken en kyllä taas tähän tavaroiden kantamiseen ryhdy...