Taisi olla kiva ilta tänään kaikilla! Käytiin Vesalassa Maijulla, ihmiset keskittyivät saunomiseen ja koirat lähinnä päättömään riehumiseen. Hippukin intoutui välillä mukaan, vaikkakin edelleen suurimman osan ajasta se mulkoili ja näytti kyllästyneeltä kotirauhansa häirintään... Vähän vieraskorea se kyllä selvästi on! Siru jos tulee kimppuun niin Hippu ärähtää heti, mutta Tarmo sai kyllä pureksia aika lailla ennen kuin sai kyytiä.

Ekaa kertaa muuten Tarmo oli hetken aikaa ihan yksin vieraamman ihmisen kanssa. Tähän asti se on ollut aina joko kokonaan yksin tai jompikumpi meistä on paikalla. Vähän oli ihmetellyt ja huudellut perään, mutta Sirun iskiessä päälle unohtui kyllä ikävät :D

On tuossa otuksessa kyllä virtaa aikalailla! Pari tuntia taas vietettiin leikkimässä ja loppua kohti se kyllä oli Siru, joka väsähti enemmän. Kumpikaan vaan ei malta kunnolla käydä lepäämään, vaikka voimat on ihan loppu. Autoon Tarmokin kyllä heti simahti, hyvä kun jaksoi edes iltaruuan kotona syödä. Taitaa taas tänä yönä unettaa hyvin ;)

Metromatka meiltä siis jäi vielä kokeilematta, kun mentiikin autolla. Täytyy joku päivä ottaa ihan asiaksi käydä ainakin bussissa ja ratikassa vähän tunnustelemassa kyytiä. Tarmo kun saa luvan tottua tähän city-koiran elämään...:)

Vähän taas kuvatodisteita tän päivän meiningistä:

Ikäjärjestys! Eli siis vasemmalta Hippu, Siru ja Tarmo. Ja Tarmokin tahtoo ehdottomasti tollasen luu-rinkilän! Se oli aivan huippu :)

Joukossa tyhmyys tiivistyy, vai miten se nyt meni... Jotain ilmeisen mielenkiintoista taitaa tapahtua!