Tänään Tarmo sai taas naisseuraa, kun Hippu ja Siru kävivät leikkimässä täällä. Tai no - Hippu taas lähinnä mulkoili meininkiä sohvalta kakaroitten painiessa. Kovasti esitti paheksuvaa, mutta heti kyllä hyppäsi perään, jos pentukaksikko lähti pois olohuoneesta. Ei kiinnosta ei ;) Hipulle taisi olla melkoinen järkytys, kun Tarmo pääseekin niin ketterästi sohvalle härnäämään. Siru kun ei töppöjaloillaan ole ihan yhtä näppärä hyppäämään :).

Ei olla nähty gööttejä yli kuukauteen, mutta hyvin tulivat silti juttuun heti. Tarmo ja Siru ovat aika tasaväkisiä painijoita. Sirulla on enemmän massaa ja voimaa, mutta Tarmo on sen verran sporttisempi ja liukasliikkeisempi, ettei kyllä missään nimessä jää ainakaan alakynteen.

Ja Tarmo tottakai keksi hypätä sohvalle ja härnätä Siru-parkaa sieltä...

Kaikki kolme. Kukahan taas ei näytä ainakaan älykkäimmältä...

Siru on jo ihan kuitti, mutta Tarmolla vaan virtaa riittää. Koskahan löytyis kaveri, joka jaksaa vielä pidempään kun Tarmo??

Läähpuuh, mutta vauhti ei vaan hidastu!

 

No, nyt kyllä rötköttää pihakoira hyvinkin rentona, jäi osa iltaruuastakin kuppiin kun väsy iski kesken. Ja taidan minäkin liittyä seuraan, että jaksan aamulla heräillä töihin. Miten muuten voi olla, että taas kerran olen töissä just sen sunnuntaiaamun, kun kellot käännetään kesäaikaan?? Alkaa olla jokavuotinen perinne. Vanhaa aikaa viimeistään puoli kuusi pois peiton alta... No, viikon päästä on onneksi pääsiäinen, se onkin mun pisin "loma" taas pitkään aikaan. Käyn vain pitkäperjantain töissä ja loput kolme päivää lomailen (ai mikä tentti seuraavalla viikolla..?). Lähdetään Tarmon kanssa ekaa kertaa Kotkaan käymään, hauskaa! Siellä odottelee Alva ja iso piha, jossa on tilaa juosta. Toivottavasti olisi edes kohtuulliset ilmat!