Snautseriseuraan kun on jo totuttu, niin käytiin tänään aamulenkillä hankkimassa sitä lisää :) Tallilla arkisin töissä olevalla Kadilla on kohta kahdeksankuinen kääpiösnautseri Lord, jota ei olla Tarmon kanssa ollenkaan ehditty moikkaamaan, kun olen ollut harjoittelussa. Mutta tänään oli vapaapäivä, joten lähdettiin heti aamusta tallille pyörähtämään. Siellä kyllä käydään melkein joka päivä, mutta näin aamupäivällä ei olla päästy.

Lord on ehkä maailman kiltein koira ja vielä aika kakara itsekin, joten oli kyllä tosi tasavertainen leikkikaveri Tarmolle! Tarmo taas tapansa mukaan ärsytti minkä ehti, melkein olis jo voinut toinen mun mielestä pikkusen sanoa vastaan, mutta minkäs kiltille luonteelleen voi :) Ja Tarmo muuten veteli Lordia ihan samalla tavalla parrasta kuin isompaa kaveriaan Alvaa. Kyllä oli taas pienellä pihakoiralla hauskaa! Ja taisi snautserikin tykätä, taidetaan eksyä useamminkin päivällä tuohon suuntaan, kun mulla alkaa taas olla lähinnä puolikkaita päiviä koulussa.

Ekaa kertaa muuten naapuritallin kissatkin eksyivät meidän puolelle yhtä aikaa Tarmon kanssa. Yllättävän vähän ne jaksoivat kiinnostaa. Vähän neniteltiin ja haisteltiin, mutta Lord oli ilmesesti parempaa seuraa. Ärhäkämpi kissoista ilmeisesti vähän sähähti, muttei edes läpännyt kunnolla nenälle, mutta Tarmo selvästi kunnioitti sitä niin paljon että jätti samantien rauhaan. Kissatkin ovat vasta viime kesän pentuja, joten vähän kakaroita nekin vielä. Ne ovat kuitenkin ihan pienestä asti tottuneet koiriin, joten sikäli kivoja kavereita Tarmolle.

Tarmosta yks kivoimmista asioista tallilla on lattialle pudonneitten prixien syöminen... Samoin porkkanat on tosi pop, niitä se käy varastamassa karsinoiden edessä olevista pusseista. Ja kakka nyt on tietysti ihan omassa luokassaan, nam! Ihme, ettei pahemmin ole ollut maha sekaisin...

Vipellystä Lordin kanssa

Kissa ei tajua yhtään lähteä mukaan leikkimään...