Ainakin siitä, että pihakoiralapsi näyttää tältä tallireissun jälkeen...

Jep, suihkussa käyntiä on viimeaikoina siis harjoiteltu ahkerasti. Tänään kyllä Tarmo oli niin tehokkaasti niskasta hännänpäähän asti kurassa, että ekaa kertaa käytiin ihan kokovartalopesulla. Tähän asti on mahan ja tassujen suihkuttelu riittänyt. Eikä edes muuten ehditty Lordin kanssa leikkimään, ihan yksinään tyyppi remusi itsensä tuohon kuntoon! Se muunmuassa yritti kovasti haastaa tarhassa aurinkoa ottavaa Fresia-ponia leikkiin, ihan pylly pystyssä ja onnesta mykkyrällä hyppeli. Fredu ei ihan tajunnut ajatusta...

 

Keväisissä merkeissä täällä mennään muutenkin! Paljon ulkoillaan jo ilman villatakkia, kun näin märällä kelillä se kastuu heti ekan parin metrin aikana eikä sen jälkeen kyllä enää paljoa lämmitä. Lumi sulaa ihan silmissä ja varsinkin just tallilla kuraa rittää ihan loputtomasti. Itsekin tein sunnuntaina kunnon mahalaskun liukkaaseen mutalammikkoon heti työpäivän alkajaisiksi. Sain vaihtaa kaiken alusvaatteita myöten kuiviin, onneksi on lyhyt matka kotiin!

Tarmolla oli viikonvaihteessa vähän mahanpuruja, sunnuntaina oksensi ihan useampaan kertaan. Jotain se oli varmaan taas pihalta syönyt, lumen alta kun paljastuu vähän liikaakin jänniä asioita! Maha saatiin kuitenkin kuntoon pienellä paastolla, maanantai-iltapäivänä annoin vähän riisiä ja hyvin pysyi sisällä. Mutta kylläpä pystyy pieni pihakoira ottamaan halveksivan ilmeen! :D Sillä alkoi maanantaina olla jo aika kova nälkä vuorokauden paastoamisen jälkeen. Ei meinannut nahoissaan pysyä, kun näki mun touhuavan ruokakupin kanssa. Oli ilmeisen kova pettymys, kun tarjolla oli vain vettä ja vähän riisiä. Tarmo mulkoili, kierteli kuppia, kävi olkkarissa välillä, vänisi, näytti tosi pahastuneelta ja nyrpisteli nenäänsä. Kyllä se sitten lopulta totesi, ettei auta ja pisteli köyhät eväät poskeensa. Illemmalla toinen satsi meni ja paljon pienemmällä mutinalla. Nyt on jo syöty pari päivää ihan normaalisti, eli selvittiin tästäkin. Mutta ihan jo muutaman päivän huonon syömisen jälkeen oli kyllä taas niin laiha koira, ettei meinaa ulos kehdata mennä! Nopeasti lihaa kyllä kertyy taas luitten ympäri, kun ruokahalu on normaalisti lähes pohjaton :)