Ooon ihaaaanaaaaa, kun aurinkooooinen paaistaaaa..! Ihan mahtava ilma on ollut tänään, ja saman pitäisi jatkua koko viikonlopun! Nyt täytyy nauttia ja ulkoilla kaikin voimin, koska alkuviikosta kuulemma taas kylmenee ja sen jälkeen saa lämpimiä kelejä odotella. Höh!

Tarmo ja Juha viettivät tänään päivän kotosalla, kun itse lähdin Kangasalle heppailemaan. Aamulla lähdettiin heti seitsemän jälkeen ajelemaan, kohteena siis Laaksolan ratsutila ja perinteinen Gaudeamus GP. Kyseessä on vuosittain järjestettävä akateemisten ratsastuskerhojen välinen ratsastuskilpailu, johon osallistutaan joukkueittan. Nelihenkisestä joukkueesta kaksi suorittaa kouluradan ja kaksi esteradan, yhteistulokset ratkaisevat joukkueiden sijoitukset. Voittajajoukkue on velvollinen järjestämään seuraavan vuoden karkelot. Kakkossija siis taitaa olla havitelluin paikka ;) Menestystä, muttei järjestysvastuuta! Tänä vuonna kerholtamme Troijan hevoselta pääsi mukaan kaksi joukkuetta. Itse ratsastin kakkosjoukkueessa koulua.

Kilpailuissa siis ratsastetaan tallin hevosilla, jotka ovat osallistujille täysin tuntemattomia. Ratsut arvotaan ja aikaa tutustua hevoseen on verryttelyn ajan. Tänään aikaa oli annettu huikeat viisitoista minuuttia... Vaikea tilanne, mutta sama kaikille! Itse lähdin arvonnan tuloksena radalle heti ensimmäisenä Manta-tammalla, joten ihan oikeasti ehdin olla selässä vain sen vartin ennen suoritusta. Eipä ehdi jännittää, kun pitää olla niin kamalan tehokas :D Hevonen oli kyllä ihan älyttömän mukava ja miellyttävä ratsastaa! Radalla se hyytyi ja muuttui aika liimakavioksi, mutta kivaa oli! Voisin yhden Mantan kyllä ottaa meille kotiin. Tällaisella ilmalla höystettynä!

Lopputuloksissa Teekkariratsastajat veivät kaksoisvoiton ja siis selkeän järjestysvastuun ensi vuodelle. Hyvänä kolmosena Troijan kakkosjoukkue, eli minä, Ellu, Marleena ja Vanessa. Huippuhauskan päivän siis kruunasi vielä ruusuke tuliaisina kotiin. On tää heppailu vaan niin kivaa, ettei mitään rajaa :)

Manta esittäytyy:

Ensi kerralla voidaan taas ehkä palata Tarmo-aiheisiin juttuihin, ne kun kai kiinnostavat vähän enemmän yleisöä ;) Huomenna olisi tarkoitus lähteä Kouvolaan Simoa moikkaamaan. Täytyy kaivella vielä shortsit kaapista esiin!