Tänään kohtasi taas pihakoira jotakin kertakaikkisen käsittämätöntä! Lähdettiin äsken iltalenkille tavanomaisella tohinalla, kun roskiksen nurkalla möyrikin ihan uudenlainen kaveri - SIILI! Vähän aikaa tuijoteltiin puolin ja toisin parin metrin hajuraon turvin. Selvästikään siili ei ollut kaveriainesta. En ole vielä koskaan aikaisemmin nähnyt Tarmoa murisemassa yhtä vihaisena niskakarvat pystyssä! Lähietäisyydelle se ei uskaltanut, kunhan rähjäsi vähän kauempaa. Siili ei tainnut ihan vakuuttua Tarmon vaarallisuudesta, kunhan jatkoi tuhahteluaan ja hipsutteli kaikessa rauhassa roskisten väliin. Hurja tämä meidän metsästäjä ;)

Muuten ei Tarmon rauhaan kummempia kuulu. Vappuna käytiin taas Vesalassa Hipun ja Sirun kanssa painimassa. Meidän kotioloissa jo aika mukavasti sisäsiisti koira päätti sitten vähän merkkailla sisätiloja (vaikka ovesta pääsi ihan omineen pihalle...). Jossain neljänsien pissien kohdalla alkoi huumorintajun rajat tulla vastaan :D. Välillä kyllä toivoo, että vois vähän käännellä kalenteria eteenpäin ja päästä tästä pentuajasta ohi. Vaikka on se silti maailman söpöin koiralapsi <3.

Viime sunnuntaina käytiin muuten taas vilkuilemassa mätsärihulinaa. Huomattavaa parannusta edelliseen oli kehäkäyttäytymisessä, mutta tällä kertaa ei tuomari pahemmin kakaramaisuutta arvostanut. Tuloksena sininen nauha eikä sijoitusta. Paljon kokemuksia kuitenkin taas! Yhden tosi mukavan koirarotuaan miettivän perheen tapasin ja juteltiin pitkän aikaa. He ihastuivat Tarmoon ja yleisesti pihakoiraan kovasti. Ehkäpä heilläkin tepsuttaa ensi syksynä pieni pihakoira :)
Tosi erilaista muuten oli täkäläisessä mätsärissä kotkalaiseen verrattuna! Jo yksin pentuja oli paikalla lähemmäs sata ja arvostelu kyllä meni tosi liukuhihnalta. Kotkassahan saatiin Tarmonkin kanssa kaikessa rauhassa juosta monta kertaa eestaas ja tutustua kehään. Täällä oltiin tosi tarkkoja, että seuraava pari on jo liikkeellä kun edelliselle on vielä nauhat antamatta. Toki pitää olla reipas tahti, että tuollaisesta koiramäärästä selvitään. Mielummin kuitenkin kävisin pienemmässä tapahtumassa harjoittelemassa tuon hössön kanssa!