Tänään treenailtiin taas esiintymistä, vaikka se taitaakin Tarmosta olla aika plääh :). Helsingissä päin tuntuu nyt kesällä olevan tosi vähän mätsäreitä, tai sitten mulle ei vaan sovi mikään aika työvuorojen takia... Nyt kuitenkin oli sopivat karkelot Järvenpäässä, eli melkeinpä naapurissa. Eilen vielä olin vähän kahden vaiheilla lähdön kanssa, kun ilma oli aika epä-kesäinen. Aamulla kuitenkin aurinko paistoi jo siihen malliin, että pakkasin koiran autoon ja ajelin Järvenpäähän. Juhalla on koulukiireitä, joten seuraa ei harmi kyllä saatu. Juttelijoita ja Tarmosta kyselijöitä kuitenkin taas riitti! Moni on tosi kiinnostunut rodusta - joskus harvoin joku jopa tunnistaa sen :)

Tapahtuma oli tosi mukava! Viime kertaisesta Munkkiniemen liukuhihna-arvostelusta kun ei jäänyt niin hyvä maku suuhun... Enkä muuten ollut ainoa, koirapuistossa on tavattu muitakin joilla oli jäänyt samanlainen fiilis kyseisestä tapahtumasta. Toki nyt oli koiriakin paljon vähemmän, pentuja vain parikymmentä. Pariksi meille osui nelikuinen mopsilapsi, joka oli kyllä kertakaikkiaan syötävän suloinen! Tarmokin yllätti osittain positiivisesti. Malttoi seisoa pöydällä pahemmin hääräämättä (ja istumatta...) ja näytti hampaat kuin vanha tekijä. Eka kierros kehässä meni hajujen tarkastamiseen, mutta sen jälkeen nousi nenäkin ylös. Ja tosiaan heräsin taas ehkä torstai-iltana miettimään, että pitäis vissiin joskus harjoitella jos tahtois homman sujuvan edelliskertaa paremmin :D Mopsi vei kuitenkin punaisen nauhan, kuten Tarmokin ekassa mätsärissään suunnattomalla pentukarismallaan :)

Ryhmäkehässä sitten päästiinkin edellisiä kertoja paljon pidemmälle! Viiden viimeisen joukossa siinä pyörittiin, mutta ei sitten kuitenkaan enää neljän parhaan joukkoon ylletty. Tarmollakin alkoi jo mennä hermo moiseen kuviokelluntaan, joten ihan oikein taisi olla laittaa meidät pihalle :)

Ai oonko tosi komee vai häh?!

Nyt sitten vaan odotellaan juhannusta ja mökkeilyä! Tarmo sai kasan uusia palloja ja rantalelun tuliaisina Ideaparkista. Täällä ollaan ihan malttamattomina jo! Voi kunpa vaan sääennusteet pitäisivät paikkansa. Viime kesänä olin Saksassa eikä siellä juhannusta juhlita, samoin toissa vuonna olin juhannusaaton iltavuorossa ja lauantaina aamussa. Nyt voisin siis parin vuoden tauon jälkeen viettää oikein lekottelujuhannuksen, kiitos!