...tosin tällä viikolla enemmän autoillen kuin lenkkeillen :) Näin sujuu matkustaminen takapenkkiläisen osalta:

Keskiviikkona ajeltiin Tarmon kanssa Kotkaan mattopyykille, kun tätä lämpöä nyt kerran riittää. Kotona ei mattoja saa oikein mihinkään kuivumaan, kun meillä ei ole edes pesutupaa tässä talossa. Joten mikäs oli taas helteistä päivää viettää ilmastoidussa autossa! Mattolaiturilla kävi myöskin ihana tuulenvire, josta nautiskeltiin Tarmon kanssa molemmat. Muutaman kerran piti vähän keskustella yhdistelmästä kuratassut ja puhtaat matot ;) Muuten pihakoira oli taas oikein pätevä apuri, kuinkas muuten... Ja pesuhommien lopuksi käytiin taas vähän kahlailemassa paremmassa rannassa. Lumpeita kalastellessa petti etäisyydenarviointi, joten pieni kunniakierros piti suorittaa uiden pohjan loppuessa tassujen alta. Ihan vapaaehtoisesti Tarmo ei ole vielä kertaakaan mennyt siis uimaan, mutta tosi syvälle se kyllä kahlailee ihan omin päin. Eipä ainakaan pelkää vettä :)

Illalla käytiin vielä Iran kanssa kävelyllä Sapokassa, jossa sattui olemaan käynnissä jokin lasten musiikkitapahtuma. Tarmo keräili ympärilleen fanilaumaa ja otti silitykset vastaan tosi lunkisti. Selvää stara-ainesta!

Nyt viikonloppuna käytiin Turussa juhlistamassa pappani 75-vuotispäivää. Tarmolle reissun uusi juttu oli asuntovaunussa nukkuminen. Kuuman yön takia kaikki räppänät oli tietysti avattu ja läheiseltä tieltä kuuluivat äänet aika selvästi munkin korviini. Vahtikoirasta oli aika hävytöntä moinen yörauhan häiritseminen, mun mielestä taas oli hävytöntä vahtikoiran osallistuminen keskusteluun.. Tarmo siis rähisi pitkin yötä ohikulkijoille ja minä Tarmolle. Ah, rentouttavaa! Uhkasin taas ujuttaa mokoman rakin Armin tulevien pentujen joukkoon ja myydä jollekin pahaa aavistamattomalle onnekkaalle ;) Tosin oli se kyllä maailman söpöin pieni koiralapsi könytessään tutulle paikalle peiton alle nenä mun mahaa vasten painettuna. Ehkä mulla ei sittenkään oo sydäntä luopua maailman hienoimmasta hauvasta <3

Ja hei, me muuten ollaan tulossa Pihakoirapäiville!! Sain kuin sainkin työvuorot järjestykseen ja lauantain vapaaksi. Kivaa! Ihan mahtavaa nähdä tietysti veikkapojat, mutta tosi hienoa nähdä myös kaikki ihmiset ja tietysti kaikki muut pihikset! Niihin kun ei kuitenkaan ihan kamalan usein törmää. Itseasiassa junatuttavuus Saga on ainoa pihis, johon olen sattumalta törmännyt. Ollaankohan Lauttasaarestakin lähdössä Kouvolaan? Jee, en malta odottaa!