Järjestelin viimein meidän ehkä hivenen kaoottisen hattuhyllyn siistimpään malliin ja sieltä putkahtivat esiin Tarmon viimetalviset koltut. Kuten on jo aiemmin todettu - jotain kummallista niille tuolla säilytyksessä tapahtuu!

Ensimmäinen oli enää mallia Batman-viitta:

Toiseen sentään mahtuivat vielä jalat omille paikoilleen

Jotain tarttis vissiin tehdä, kun kylmyys taas tulee! Tosin villatakkikeleihin nyt on kuitenkin TOIVOTTAVASTI vielä jonkun verran aikaa. Pari kertaa olen jo joutunut itseni komentamaan pois lankaosastolta. Nyt jos tekee puseron, taitaa se jo ennen kylmiä kelejä näyttää vähän erikoiselta...

Iltaisin on kuitenkin jo aikalailla pimeää ja tuoksukin on melkein alkusyksyinen. Kymmenen aikaan ei enää kannata lähteä umpimetsään lenkille - ei näe mihin kinttunsa työntää! Onneksi heijastinliiviin tuli ostettua riittävästi kasvunvaraa, se on justiinsa passeli. Ja melkeinpä sitä täytyy jo käyttää, jos kovin myöhään lähdetään liikkeelle.

Mutta tosiaan, eiköhän tässä vielä hyvi tovi saada paistatella loppukesän auringossa. Ja mun pitää vielä toistaiseksi tyytyä neulomaan muita juttuja Tarmon vaatteiden sijaan. Onneksi näitä projekteja riittää... Tällainen just pääsi pois puikoilta, toista odotellaan:

Nämä sukat siis pyysi meidän Minna itselleen. Voisinpa harkita itsellenikin samanlaisia, jos eivät olisi niin mahdottoman suuritöiset!

Mutta nyt lähdetään ulos nautiskelemaan siitä kesäisestä auringosta!