Nyt on ensimmäisessä virallisessa ja pelottavassa näyttelyssä käyty hoitamassa homma kotiin! Sää ei ollut kovin kummoinen, mutta onneksi isommin alkoi sataa vasta kotiinlähtövaiheessa. Nurmikentällä sai kengät ihan urakalla märiksi, mutta muuten onneksi vältyttiin kastumiselta. Aamulla nimittäin satoi ihan tosissaan. Ei paljon naurattanut, kun kahdeksan jälkeen seisoin kaatosateisessa koirapuistossa juoksuttamassa Tarmosta isoimpia virtoja pois...

Pihakoiria oli paikalla 7, joista kolme junnu-urosta. Tarmohan tosiaan viikko sitten täytti yhdeksän kuukautta, eli junnuja ollaan täälläkin jo. Onnea näin jälkikäteen pojille!

Tarmolla oli taas omaa kehää odotellessa päällä sellainen väsymätön vinkusirkus, ettei paremmasta väliä. Kotona yleensä kohtalaisen hiljainen koira saa näissä isoissa koiratapahtumissa kertakaikkisen vinkuhepulin. Riitti, että poistuttiin parinkymmenen metrin päähän suurimmasta hälinästä ja koira hiljeni. Siinä vilskeen keskellä se ei kuitenkaan osaa rauhoittua. Ei kai tähän auta kuin harjoitus ja harjoitus. On meinaan ihan vähän rassaavaa tuo mökääminen...

Kehässä tuore junnu yllätti kyllä taas ihan täysin hienolla käytöksellään. Ollaanhan me nyt harjoiteltukin ahkerasti (tai no, ainakin on harjoiteltu...), mutta jonkinmoista katastrofia silti odotin viimeisimpien mätsärikokemusten perusteella. Vaan eipäs mitään, saatiin suullisesti kehuja hienosta esiintymisestä ja paperissakin oli mainittu hyvä liikkuminen!

Tuomarina oli Olli Kokkonen ja hän sanoi seuraavaa

"Suurikokoinen 9kk uros, jolla hyvä rungon pituus ja raajakorkeus. Kaunismuotoinen kallo. Hieman lentävät korvat. Tummanruskeat kaunismuotoiset silmät. Musta kirsu. Leikkaava purenta. Rintakehän ja etuosan tulee vielä leventyä. Kohtuullisesti kulmautunut edestä ja takaa. Kolmivärinen, puhdas valkoinen pohjaväri. Hyvä tiivis karva. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti."

Tuloksena JUN EH2, voiton vei jo muutenkin kohtalaista menestystä kerännyt Bruno. ERIä ei tuomari tänään suonut kellekään, joten täytyy kai olla ihan tyytyväinen tähän tulokseen! Varokaa vaan, täältä tullaan suuri menestys :)

Taisi olla taas aika rankka päivä, kotona ei enää poseeraaminen pahemmin kiinnostanut. Täytyihän näyttelysankari nauhoineen kuitenkin ikuistaa:

Unta on riittänyt koko illan. Nyt onkin hyvä nukkua, koska huomenna lähdetään Kouvolaan harrastamaan Simo-painia!