Karisteltiin näyttelypölyt ihan kunnolla kannikoista sunnuntaina, kun suunnattiin auton nokka kohti Kouvolaa. Oli vähän haastavaa löytää kalenterista sekä Hannalle että mulle sopiva aika, joten jätin nyt Porvoossa käynnin väliin. Vaikka olisi ollut kyllä tosi kivaa nähdä Rempula, joka ilmeisesti oli paikalla? Gööttikehän laidallakin olisi voinut aitiopaikalta seurata, kun Siru veti potin kotiin ollen ROP ja pokkaamalla ekan sertinsä. Onnea siitä ihan valtavasti Maijulle ja Henkalle!

Me tosiaan taas ajettiin Korian kautta ja ihan Helin talon ohi. Huudeltiin ja vilkuteltiin Tarmon kanssa mammalle, mutta vastausta ei kuulunut! Koskahan me ehditään sinne? Oliskohan seuraavalla mökkireissulla jo aika koukata Kouvolan kautta, jos sattuisi aikataulut silloin yksiin?

Tarmohan ei ole käynyt Hannalla ja Matilla kuin pari kertaa, mutta jotain sen päässä kuitenkin liikkui kun avasin auton oven parkkipaikalla. Oli aikamoinen tohellus ja kohellus päällä ja vielä ihan oikean oven suuntaan! Ja kyllä vaan olikin kivaa nähdä kaveria taas :) Vielä tulevat pikku-ukot toimeen mainiosti, saa nähdä miten käy kun ikää tulee lisää. Tasaveroisten kaverusten väsymätöntä painia voisi kyllä katsella vaikka koko päivän!

Kumpi näyttää fiksummalta?!

Tuo Simon kieli on kyllä jotain ihan uskomatonta :D Pitäähän sitä olla pitkä kieli, että ylttää pitkästä kuonosta ulos asti. Vaan mihin se viikkaa tuon lärpyttimen, kun pistää suunsa kiinni?!

Pakattiin vielä koirat autoon ja ajeltiin Tirvalle Hanna vanhemmille. Siellä lääniä piisaa ja peltoa on hyvä rällätä eestaas. Tarmo on kaveruksista selvästi nopeampi osapuoli ja sekös Simoa suututti! Se vinkui ja rähjäsi, kun ei pysynyt pihakoiran vauhdissa mukana. Ja hauskaa oli!

Kumman keppi?

Missä koirat?

Tarmo katosi, tilalle tuli läikikäs mangusti.

Kukkulan kuningas :)

Ja kuten kuvista saattaa päätellä, oli kelikin mitä mainioin! Mittari näytti lähemmäs +20 ja aurinko porotti. Tirvassa on selkeästi jotain taikaa, viimeksihän käytiin siellä toukokuisena hellepäivänä. Ihania irtiottoja arjesta!

Tänään on otettu rauhallisesti (=olen ollut koko päivän koulussa ja töissä), mutta huomiselle on taas suunniteltu treffejä Hipun ja Sirun kanssa. Kyllä nyt koirulaista viedään!