Yskät on nyt tältä erää yskitty ja pihakoira on taas normaalissa hurjassa vauhdissaan. Koirapuistossa rapa lentää ja tallihommissakin on kaveri päässyt auttelemaan. Tallilla ehkä kaikkein parasta on vintillä juoksentelu! Siellä käytiinkin irrottelemassa siinä vaiheessa, kun vauhti ei enää yskittänyt, mutta koirapuistoon ei vielä voinut mennä muita tartuttamaan.

Tänään saatiin tänne Helsinkiinkin jotain valkoista ainakin hetkeksi maahan! Tosin plusasteiden ja kaamean viiman kera. Koulussa joku tuumasi kyseessä olevan varsinainen koiranilma. Kyselin kotona Tarmon mielipidettä asiaan - oli kuulemma täysin väärä tulkinta. Horse Showsta ostettu paksu palttoo pääsi käyttöön, mutta silti paleli. Ei siis ole ainakanaan pihakoiran ilma, tiedä sitten karvaisemmista kavereista :)
Lumi oli kuitenkin aika siisti juttu. Voi sitä intoa ja lumihiutaleiden metsästystä! Herra myös leikki pitkät matkat lumiauraa. Kulki nenä maassa ja kieli ulkona jättäen jälkeensä putsatun vanan. Mahtaa olla kieli hellänä...
Keväällähän Tarmo oli tosi hämillään maan paljastumisesta. Viimeiseen asti se etsi lumisia paikkoja, joihin teki tarpeensa. Pakon edessä piti kuitenkin myöntyä pissimään myös paljaalle maalle. Nyt on taas talven lapsi elementissään! Sen pienen hetken, kun tätä valkeutta taas täällä kesti. Huomenna kahlataan sohjossa ja ylihuomenna saadaan lisää räntää. Tervetuloa talvi...

Muuten täällä palaillaan taas kouluarkeen - eli helpompiin päiviin! Tai no, projekteja riittää joka sormelle, mutta nyt loppusyksyn ajan näyttää lukujärjestys opetustuntien osalta varsin mukavalta. Hienoa päästä valoisan aikaan lenkkeilemään! Mökille kun vielä kerkiäisi, niin olisi maailma mallillaan.

No, tällä jätkällä näyttää asiat olevan ihan hyvin näinkin.