Me ainakin Tarmon kanssa nautitaan ihan valtavasti, kun saatiin lunta ja pakkasta. Kylmimmillä keleillä tehtiin lyhyempiä lenkkejä, mutta syynä taisivat lähinnä olla omat varpaani... Tarmo on ollut innoissaan lähdössä ulos kelillä kuin kelillä! Ja mikäs kunnon tyynellä pakkasilmalla on ulkoillessa. Kylmä tuuli kyllä käy molempien hermoille. Vielä kun saisi talvikengät ostettua, ei niitä omiakaan varpaita palelisi niin tolkuttomasti...

Ihana aurinkoinen pakkaspäivä ja maailman komein pihakoira:

Ja kyllä, kädentaitomessuilta tarttui hyppysiin ihan liikaa lankakeriä. Tarmokin sai tottakai osansa! Tää paita alkaa olla malliltaan jo melkein ihan hyvä. Ei voi sanoa ihan hyvä, koska sen jälkeen saisin vielä tuimempia katseita, kun neulon taas uutta villapaitaa. Kuulemma muka hattuhyllyllä on jotenkin paljon mun pipoja ja lapasia sekä Tarmon villapaitoja. En ymmärrä.

 

***

 

Tämä viikko onkin aikamoista juoksentelua paikasta toiseen. Maanantai-iltana ajeltiin Tarmon ja kahden koulukaverini kanssa Karhulaan. Vietimme kolme päivää Haminalaisella ala-asteella tekemässä oppilaille näönseulontaa, kouluhommissa siis. Tosi mukavaa puuhaa! Kiva tehdä välillä kouluprojektia, josta on ihan konkreettisesti jotain hyötyä. Oppilailta itseltään tuli tosi kivaa palautetta - ja oli jokunen varannut jo optikkoajankin kehotuksestamme :)

Äiti oli ennen tuloamme penkonut vintistä meidän vanhoja vaatteita, joten Tarmo pääsi vaihtamaan puhtaaseen paitaan! Tää on melkein vielä ärjympi, kuin edellinen. Pitäiskin vertailun vuoksi etsiä jostain kuva, jossa toi sama paita on mun päällä :D

Kainalo on jo paljon paremman näköinen, mutta vielä tahtoo kieli eksyä sinne liian helposti jos ei pidetä paitaa päällä. Pukumiehenä siis mennään edelleen ja ihmetellään päästäänkö Voittajaan ollenkaan. Mitähän mahtavat naapurit tuumata, kun tuollainen banaanikärpänen päivystää päivät pitkät ikkunalaudalla...?

 

Tänään tosiaan kotiuduin Haminasta - ihan vaan palatakseni huomenna sinne takaisin. Päästään taas viettämään pitkä viikonloppu mökillä, kivaa :). Lisäksi mennään huomenna Kouvolaan Simo-painimaan pitkästä aikaa. Kiva synttäripäivä (ja koko viikonloppu) siis tulossa!