Kaiken muun härdellin keskellä tulin jossain vaiheessa ilmoittaneeksi Tarmon Lohjalle tämän päivän ryhmänäyttelyyn. Ihan kun ei tuota kiirettä muuten riittäisi... Mutta onneksi välillä tämmöistä näin kivaa kiirettä :)

Tuomarina oli tanskalainen Ole Staunskjaer ja minä ainakin tykkäsin kovasti! Neuvoi kehässä useampaa esittäjää ja antoi yrittää uudestaan, jos ei ekalla kierroksella ihan liikettä löytynyt.

Junnu-uroksia oli tänään viisi ja Villiniityn poikana Tarmolla oli vuoro viimeisenä. Tänään kyllä tuli kertakaikkinen väsähdys, kun sitä omaa vuoroa odoteltiin. Eli aika väsyneellä meiningillä esiintyi meidän ukko ja sen sai kyllä paperistakin lukea. Mutta hyvä kokemus oli tämäkin! Arvostelu jatkaa tosi samaa linjaa, kuin joulukuussa Voittajassa.

"14 mnd, ngt lättbygd o högställd. Bra huvud men lite mera stop önskvärdig. Kunde ha bättre attr. Bra bett. För rak fram o bak. För glad svans. Tiptop färg o päls. Ska röra sej med mera drive."

Tuloksena JUN H. Ja kyllä taas kun pääsi vierestä vertaamaan muihin junnuihin, on tuo Tarmo aikamoinen rimpula. Aika näyttää, minkälaiseksi se kasvaa vai jääkö höyhensarjan kaveriksi :) Samapa tuo, koska maailman hienoin koira se on joka tapauksessa!

 

Korva sojossa, Tarmon tavaramerkki :)

 

 

Kiirettä siis riittää ja nyt tulevalla viikolla näemmä ihan tarpeeksi pakkastakin. Töitä on oikeastaan enemmän kuin ehtisin tehdä - ja liian kilttinä aina lupaan tulla kun pyydetään. Tulevalle viikollekin olen koulun lisäksi buukannut neljä päivää töitä ja vielä pikkuhommia tallilla. Tarmon kanssa ohjatuissa treeneissä käyminen tuntuu siis tällä hetkellä aika utopistiselta unelmalta. Mökillekään ei ole uudenvuoden jälkeen joudettu, mutta maaliskuulla kyllä yritetään! Koulua on paljon, töitä on paljon, lopputyö on kesken ja harrastaakin tahtoisin koiran ja hevosten kanssa. Siintää kuulkaa joulukuu ja valmistuminen vielä aika kaukana horisontissa...