Huh, olipahan taas viikonloppu! Koira on maannut koko päivän reporankana sohvalla, hyvä että on jaksanut välillä kylkeänsä kääntää.

Torstaina aloitettiin Tarmon kanssa turnee junamatkalla Kouvolaan. Asemalta jatkettiin suoraan ilman välietappeja Hannan kyydissä Tirvalle. Simo oli paksissa ja Tarmo auton puolella, joten hiukan piti molempien ensin venytellä äänijänteitään. Yllättävän hiljaisissa merkeissä kuitenkin selvittiin iso osa matkasta - nämähän osaa välillä siis käyttäytyä!

Vääntäjien pihalla laskettiin pojat autosta ja siitä lähti parin tunnin mittainen taukoamaton ralli! Tyypit ovat luonteeltaan tosi samanlaisia ja tykkäävät aika samanlaisista leikeistä. Kuin paita ja peppu siis! Kisailu oli tasaväkistä ja vauhti kova.

Jee!

  

Käytiin taas Lahnalammen rannassa, jossa Tarmo aika tarkkaan vuosi sitten tipahti laiturilta ihan useampaan otteeseen. Ei se nytkään kaukana ollut, mutta ehkä oli tällä kertaa parempi tuuri matkassa!

 

Simoa ei laiturilta tipahtaminen pahemmin hirvitä. Se on intohimoinen vesipeto, joka ottaa uimisen ihan tosissaan. Mitä kovemmalla loiskahduksella veteen päätyy, sen parempi!

 

 

Uintireissun jälkeen keskityttiin lähinnä grillailuun (ja toki syömiseen), koirat kyllä osasivat viihdyttää ihan itse itseään. Loppuillasta vauhti jo välillä vähän hiipui ja laji vaihtuu kilpajuoksusta sylipainiin. Vuorotellen oli jompikumpi selätettynä ja kivaa oli. Hauskaa, että nämä veikkoset tulevat niin mainiosti juttuun keskenään :)

 

Illalla Juha nappasi minut ja Tarmon Kouvolasta kyytiin ja matka jatkui mökille. Perjantaina lähdettiin aamupäivällä ajelemaan Lappeenrantaan, jossa uunista pulpahti ihan ehta ja tuore INSINÖÖRI! Ei hyvin mene. Isäni on DI, äitini on DI, siskoni on pian DI ja nyt on tuokin turjake liittynyt heimoon.

 

 

Lauantaina juhlaputki tosiaan jatkui Maijun ja Henkan häiden merkeissä. Onnea vielä kerran ja kiitos kauniista juhlasta!

 

Mökillä oltiin sen minkä juhlimiselta ehdittiin. Perjantaina Tarmo intoutui vallan uimasille asti, liekö sitten katsonut edellispäivänä Simosta mallia. Sama vahinko sattui ihan useampaan kertaan. Ihan muutaman metrin pyrähdyksistä oli kyse, mutta uimisesta kuitenkin. Saas nähdä, minkälainen vesipeto pihakoirastakin kasvaa vanhemmiten!

 

Jostain kätköstä Tarmo kaivoi viime kesänä ostetun rantaravun, joka on kuin ihmeen kaupalla säilynyt hengissä tähän asti. Sitä olikin kivaa noutaa vedestä! Kunnes joku hölmö heitti sen innoissaan vähän turhan pitkälle.

 

Hae keskenäs, lälläti-lää!

 

Sinne meni rapu. Taisi uiskennella johonkin mukavampaan rantaan, jossa ei jatkuvasti olla hampailla kurkussa kiinni. Onneksi pihalla voi keksiä muutakin puuhaa, kuin ravunkalastuksen. Päätön eestaasjuoksu on yksi hauskimmista lajeista. Unohtaa ei tietenkään saa myöskään kannonkaivuuta taikka kävynmetsästystä.

 

Lentäen olisit jo perillä!

 

Kotiin piti kuitenkin taas tulla ja keskiviikoksi povatun hellepäivän vietän tiukasti töissä. Mutta ensi viikolla mennään taas, silloin aloitetaan lomailu ja viihdytään Haminassa yhteen soittoon melkein viikko. Sitä odottaa myös kesämies!