Aina kauniilla ilmalla vannon, että kyseessä oleva kuukausi on ehdottomasti lempikuukauteni ja tällä hetkellä olen täysin varma, että kevät on lempivuodenaikani. Katsokaa nyt noita ihania vaalean vihreän sävyjä! Tosin siitä voitte olla varmoja, että heinäkuun helteillä en haikaile kevään perään, vaan ilmoitan olevani ehdottomasti kesäihminen. Ei sillä väliä, nyt nautitaan tästä hetkestä! Eilen oli kevään viimeinen koulupäivä, joten nyt itseasiassa taitaa melkein olla kesä?! Vietän tietysti "loman" töiden merkeissä, mutta kesäkuussa pidän kokonaisen viikon vapaata. Odottakaa vaan sitä helleaaltoa!

Pihakoira nauttii pitkistä keväisistä metsälenkeistä. Keskuspuisto on kyllä taas vallan mainio lenkkeilypaikka kaikkine tallottuine pikkupolkuineen! Talvella koiranulkoiluttajat olivat hiukan ahdistuneita hiihtäjien seassa, mutta nyt on taas puisto vallattu ja teiltä voi poiketa uppoamatta napaa myöten hankeen.

Sunnuntaina vietettiin päivää piknikin merkeissä, tuulelta suojaisessa paikassa. Oli aika lämmin!

 

 

Linssilude pisti taas parastaan

 

Myös Kanoa on ehditty treffaamaan useampaan kertaan. Sillä pojalla kuulkaa jalat kasvaa aika hillitöntä vauhtia! Myös rohkeutta ja leikki-intoa tulee jatkuvasti lisää. Ihan mahtava veijari!

 

Huomenna Tarmo pääsee pitkästä aikaa Tirvalle Simon kanssa rälläämään. Junamatkailua luvassa siis! Kouvolasta jatketaan mökille ja lauantaina vietetään Maijun ja Henkan häitä. Nyt pitäis vielä lykätä itsensä täksi illaksi töihin ennen kaikkea hauskuutta. Adios!