Perjantai-iltana töiden jälkeen pakattiin romppeet sekä koira autoon ja päräytettiin Haminaan. Kesäloma! Mulla kylläkin vain viikon mittainen, mutta sillä olikin sitten rentouduttava kahta tehokkaammin... Parin ensimmäisen päivän aikana kelikin oli mitä mainioin, joten kaikenlaisia kivoja kesäjuttuja ehditiin tehdä! Tarmo heitti talviturkin jo pääsiäisenä, mutta urheana minäkin tein sen jo sunnuntaina.

Kesästä voi ottaa ilon irti monella tapaa:

 

Uskokaa tai älkää, mutta tämän puskajussin kesän punkkisaldo on edelleen ihan pyöreä nolla!

 

"Siis ai miksen muka sais tulla sisälle?"

 

Tarmo pääsi myös tutustumaan veneilyyn. Eka kerta oli hiukkasen jännä, mutta treenin myötä pihakoirasta kuoriutui esiin myös oikein pätevä merikoira! Ensimmäisellä kerralla roikuin lähinnä koko ajan Tarmon liiveissä kiinni ja odotin sen yrittävän hypätä veneestä. Ei se kuitenkaan yrittänyt ja jatkossa se sai rauhassa tuoksutella tuulia. Ja loppujen lopuksi - jos se hyppää, niin onko tuo niin vakavaa?

Eikö vaan ole hienot liivit?! Värivalintaa puolustan sillä, ettei kaupassa ollut oikeasta koosta mitään muuta väriä. Tosin voi hyvin olla, että tuo olisi tarttunut matkaan silti...

 

Keskiviikkona sattui Summassa, ihan mökin lähellä siis, olemaan mätsäri. Sinne toki mentiin, vaikka keli oli aika kehnonlainen. Tarmo oli kuitenkin hirmuisen pätevä ja hankki punaisen nauhan. Ryhmäkehässä tuomari mietiskeli tovin pihakoiran ja pinserin välillä, päätyen sitten meidän harmiksi kuitenkin pinseriin. Ei siis sijoitusta, mutta hirmu hyvin käyttäytynyt koira kuitenkin! Onkohan se vahingossa oppinut tapoja?

 

Torstaina piti sitten lähteä takaisin Helsinkiin päin, koska perjantaina meitä odotteli stadikalla Bon Jovi. Varsin kosteissa (ihan ulkoisesti!) merkeissä vietettiin keikka, mutta kyllä vaan oli hienoa! Tätä lisää!

 

Ensi viikkokin on onneksi tynkä, kun ei pidetä liikettä ollenkaan auki juhannusaattona. Pitäisi nyt vaan viikoksi kuoria tuosta metsittyneestä elukasta esiin citykoira, saas nähdä kuin käy.