Pääosin ei itseasiassa edes mitään kovin ihmeellistä, kunhan vaan ollaan kiireisiä kaiken aikaa. Tai no, Tarmo ei. Se ottaa paljolti aika chillisti.

 

Tai sitten se metsälenkkeilee.

 

Tai ottaa aurinkoa, sitä kun on edellisen postauksen jälkeen riittänyt.

 

Kiireisenä on pitänyt lähinnä tämä läpyskä, jonka esittely yleisölle sujui tänään suorastaan loistavasti. Oikeesti. Me oltiin Anskun kanssa todella hyviä!

Maanantaina pitäisi vielä selviytyä kypsyysnäytteestä. Sen jälkeen se olis niinkun siinä. Done. Aika hurjaa!

Ja kurssimatka toki, meidän alalla vuosikymmeniä vallalla ollut perinne. Koko opiskeluajan kerätään porukalla rahaa ja kun homma on purkissa, lähdetään reissuun. Kone nousee joulukuun ensimmäisenä, kohteena on Bangkok sekä Koh Chang. Jännittäviä aikoja on siis senkin suhteen eletty, mutta tällä hetkellä näyttää tilanne Bangkokissa ihan lupaavalta. Ei tarvitse ottaa omaa kanoottia mukaan.
Oikeastaan viimeisimmän kouraisun kolmessakymmenessäviidessä vatsanpohjassa aiheutti Austrian Airlines ilmoittamalla, että Helsinki-Wien -välin lentäminen lopetetaan. Piste. Koskien myös jo varattuja lentoja. Mutta loppujen lopuksi homma taisi kääntyä parempaan suuntaan. Lennetäänkin Lufthansalla Frankfurtin kautta ja seitsemän tunnin vaihtoajat kutistuivatkin pariin tuntiin. Jes!

 

Opinnäytetyön pohdiskelu on luonnollisesti vaatinut rinnalleen jotain muuta mukavaa. Nämä ovat kai tämän vuoden jouluvillitys? Ainakin meillä. Näitä on vaan pakko tehdä lisää ja lisää ja lisää, koska onhan ne ihania!

 

Itsehän olen joulukuun pitkälti poissa kotoa eikä me tänne Helsinkiin hankita edes joulukuusta. Mutta voi kai näitä muuallekkin ripustaa, voihan?!

 

 

Olin ihan murtunut, kun joulupallomiehet Arne ja Carlos olivat Kampin Suomalaisessa Kirjakaupassa, enkä päässyt töiden takia paikalle. Höh!

 

 

Tarmon mielestä sisällä tehtävät nyherryshommat on aika plääh. Ei mitään järkeä!