Kyllä vierähti reilu pariviikkoinen vauhdilla noin kolmenkymmenen tulevan (enää huomiseen asti!) optometristin seurassa! Naurua,  aurinkoa ja lämmintä oli riittämiin. Vaan en ymmärrä, missä ihmeessä se etukäteen tilattu lumi mahtaa olla. Hiukan oli harmaa kotiinpaluu.

Reissun aluksi vietettiin nelisen päivää Bangkokissa. Kaupunki oli kaikessa sekavuudessaan ja villiydessään kiehtova. Minkäänlaista hallintaa ei tuntunut saavan edes hotellin lähiseutuihin. Liikenne oli oma lukunsa ja tuktuk-kuskit tietysti vielä oikein huvikseen huudattivat valkoista naislaumaa. Tiesittekö, että tuktuk-mopolla on mahdollista myös keulia? Nyt on kokeiltu.

 

Tulvan merkit olivat vielä selvästi näkyvissä, varsinkin jokiristeilyllä.

 

Tietysti naislauma myös shoppaili urakalla. Toisille unelma, toisille painajainen: MBK!

 

Kuusi naista, seitsemän tuntia MBK:ssa. Niinpäniin.

 

Bangkokista köröteltiin bussilla Koh Changille, elefanttisaarelle. Siellä alkoi täysiverinen auringosta nauttiminen ja rentoutuminen.

 

Rentoutumisen lisäksi reipas kuuden hengen pikkuryhmämme kolusi saaren läpi perinpohjin. Ehdimme harrastaa mm. norsujen kanssa uimista, viidakkovaellusta, snorklausta, erinäisillä biitseillä makoilua, melomista mangrovemetsässä, vesiputouksen alla pulikointia ja tietysti syömistä.
Ärsyttävän aktiivista, tuumasi joku kanssamatkustaja :) Mutta meillä oli mukavaa!

 

Nyt siis taas yritetään nauttia vesisateesta ja sopeutua ajatukseen lähestyvästä joulusta. Tarmo oli viikon verran Karhulassa lomailemassa ja on aivan kuitti. Taisi olla rankkaa silläkin!

Äsken vietettiin iloinen puolitoistatuntinen sateisessa koirapuistossa Kanon kanssa. Kohta yritän uskaltaa sukeltaa jouluhulinaan ja lähden käväisemään Sellossa. Ei pehmeää laskua tänä vuonna!