Viikonloppu, tai itseasiassa oikeastaan koko viime viikko maanantaita lukuunottamatta meni Hyvinkää-Helsinki -väliä ajellessa. Töitä on oikeinkin riittävästi ja loppuviikosta oli vielä huolehdittavana Neiti Heppa, jonka omistaja oli reissussa. Sunnuntaina lähdettiin oikein koko porukan voimin Helsingin suuntaan, me Tarmon kanssa heppailemaan ja Juha harrastamaan muuten vaan sosiaalisuutta. Suvi ja Kanokin tulivat tallille käymään, joten kaikilla taisi olla ihan kivaa!

Keli oli mitä mainion; otettiin oikein urakalla aurinkoa ja kahlattiin hangessa. Mellillä on (vaihteeksi) ongelmia sopivan satulan löytymisen kanssa, joten ratsastukset ovat olleet monen viikon ajan pannassa selän fasettinikaman tulehduksen takia. Eilen olisi kyllä ollut ihan täydellinen maastoilukeli, joten hiukan aikaa harmitti ettei ollut hevosta jonka kanssa lähteä!

Mukavaa oli kuitenkin näinkin.

 

Pojat tarkkailivat tärkeinä kentänreunalta, kun juoksutin Neiti Heppaa.

 

Tallikeikan jälkeen käveltiin Tarmon kanssa vielä Rajasaareen purkamaan viimeisetkin energiat. Illalla oli kotona aika sippi kaveri. Väsynyttä oli kuulemma meininki ollut Kanonkin taholla!

 

Tänään käytiin tutustumassa eläinlääkäriasema Sanumiin rokotuksen merkeissä. Reitti on nyt tuttu, mutta mieluusti mentäisiin vasta vuoden päästä seuraavan kerran käymään... Paikka oli kyllä oikein mukava ja Tarmo reipas asiakas. Taitaa tosin rokote vähän väsyttää, tai sitten pihakoiralla painaa vielä eilinen jaloissa. Se on edelleen aika uuvahtanut otus :)