Lauantaina tosiaan käytiin Kilossa, jossa asuvat tätini Tuula, serkkuni Mirka sekä japaninpystykorvat Rally ja Tessa. Kyllä nyt pientä pihakoiraa viedään urakalla ympäriinsä!

Tähän asti kaikki Tarmon kaverikoirat on olleet lähinnä hirmu innoissaan pennusta, mutta jo etukäteen ounastelin, etteivät japanilaiset lähde ihan yhtä reippaasti leikkiin mukaan. Ja ihan totta - Tessa jopa pelkäsi Tarmoa ihan tosissaan! Rally puolestaan oli tapansa mukaan vähän äreä herra, vaikka paristi kyllä erehtyikin mukaan telmimään. Tarmo sen sijaan ei todellakaan näyttänyt omistavan itsesuojeluvaistoa! Ärsytti toisia minkä ehti, paineli karkuun sohvan alle ja sieltä taas uuteen hyökkäykseen. Mitenkään aggressiivisia isommat eivät olleet, ihan asiallisesti ärähtivät että nyt kauemmas siitä. Mutta kun ei usko niin ei usko, joten paristi tuli vähän tassua naamalle. Nenältä lähti vähän karvaa, mutta sitäkin enemmän lähti ääntä turpiin saaneesta! Taisi vähän säikähtää, mutta ihan ansionsa mukaan sai. Tänään ei meinaa koko osumakohtaa enää edes huomata. Mutta voipahan Tarmo nyt ainaki kehusella olleensa tappelussa - kaksi yhtä vastaan vieläpä ;)

Muuten reissu oli oikein onnistunut, Tarmo jopa ihan oma-aloitteisesti rauhoittui ja kävi nukkumaan vieraassa paikassa. Vähän kyllä tuli itku, kun kävin itse saunassa ja ukko jäi kahdestaan Mirkan kanssa. Tätä asiaa pitäisi ihan oikeasti alkaa harjoitella...

Rallia Rallyn kanssa pihalla! Huomaa lentävä pihakoira :D

Tässä kuvassa Tarmo näyttää mun mielestä tosi isolta!

Samoin tässä vähän illuusiota!

Tarmo ja Tessa eivät mahtuneet samaan kuvaan, joten Tessa esittäytyy vain Rallyn kanssa :) Tässä siis Tessa vasemmalla ja Rally oikealla.