Tarmo ja velipojat tottuivat jo pienestä pitäen sopivan miehekkääseen kuviointiin pentulaatikossa.

Kuva Heli Rajamäki, varastettu Helin blogista!

Kun on kerta rokkimeininkiin tottutunut, niin pitihän meidän jatkaa samalla teemalla. Kas tässä, näin sitä opinnäytetyön tekemistä taas on vältelty! Ainakin tähän paitaan ajattelin vielä laittaa heijastimet, niin ei tarvitse liiviä viritellä tuohon päälle. Sekin kun pirulainen alkaa olla sen verran nafti, ettei tahdo ylttää mahan alta kiinni, jos alla on villapaita...

Eilen tuli taivaalta rähmää ihan urakalla, plusasteiden saattelemana tietenkin. Tänään on mittari selvästi pakkasen puolella, joten jääkökköä kyllä riittää ihan joka paikassa! Paikoin on kuitenkin luntakin päässyt kasaantumaan niin, että voidaan esittää talvisia:

Kyllä vaan on mukavaa, kun on valoisampaa! Ehkä viime talvena mentiin jo hiukkasen yli tuon lumen määrän kanssa, mutta tykkään kyllä silti kunnon talvesta paljon enemmän, kuin siitä loskasta, jossa kahlasin pari ensimmäistä Helsingin talveani. Tarmo ei ole ottanut asiaan kantaa, mutta ainakin valkoinen maa on aiheuttanut kohtuullisen suurta hepulointia :)

***

Viime viikonloppuna oltiin Juhan kanssa Riihimäellä Insinööriopiskelijaliiton 55-vuotisjuhlissa. Tarmo sai jäädä kotiin viettämään omia bileitä, kun Jenny tuli ystävällisesti meille lapsenlikaksi. Ilmeisen hyvin meni yö, koska saadaan kuulemma lähteä jatkossakin reissuun! Yöllä kaikki lelut ilmestyivät yksitellen Jennyn tyynyn viereen. Me yleensä nukutaan makkarin ovi kiinni, joten taisi olla pienelle koiralle hämmästyksen paikka, kun nyt saikin koko yön vaellella ympäriinsä. Ja oli tainnut vaellella, koska lauantaina nukutti niin maan vietävästi... Olin itseasiassa jo ihan varma, että taas on joku tauti päässyt iskemään kun koira makasi koko päivän ihan vetämättömänä. Vaan univelkaahan se taisi pelkästään olla :)

Me tosiaan ehdittiin lähteä ennen kuin Jenny tuli tänne. Oli kuulemma aika kova vahtirähäkkä kuulunut oven takaa, kun vieraampi ihminen tunki sisään. Jotain siis tuolla pienessä päässä liikkuu! Joku aika sitten meillä kävi putkimies päivällä ilmaamassa patterit. Asiasta tuli kyllä ennakkoon ilmoitus, mutta lapussa oli niin paljon kirjoitusvirheitä, että ihan tosiaan luulin ukon olevan tulossa vasta seuraavalla viikolla. Kun tultiin kotiin, oli keittiöön jätetty lappu "Ilmasin muut patterit, paitsi huoneesta koiran kanssa. T. Putkimies". On varmaan äänen perusteella luullut oven takana olevan jonkun suuremmankin pedon :D

No, jokatapauksessa, meillä oli hauskaa juhlissa!