Niin siinä vaan taas tälläkin kertaa kävi, että vanha vuosi loppui ja päästiin aloittamaan uusi. Meillähän on kohta Tarmon kanssa vuosipäivä ;)

Vuodenvaihde meni hienosti. Oltiin mökillä, jossa ei tietysti hirveämmin pauku ihan vieressä, mutta kauempaa kyllä kuului jatkuva rytinä. Pidemmältä kuuluva pauke ei kuitenkaan häirinnyt ollenkaan, Tarmo ulkoili ihan tyytyväisenä. Lähempää ammuttu raketti oli vähän ärjympi juttu, sitä piti painella häntä sojossa mökin ovelle karkuun. Hetken aikaa asiaa sulateltuaan ja käytyään pihalla tarkistamassa tilanteen tyyppi totesi homman olevan kunnossa ja kävi nukkumaan. Olin tosi tyytyväinen!

"Hei mennäänkö kattoon raketteja mennäänkö jooko?!!"

 

Ei ehditty tällä kertaa mökkeillä kuin yhden yön verran, mutta uudenvuodenpäivänä ehdittiin sentään vähän jatkaa hankizumba-harjoituksia. Tällä kertaa kuvioihin tuli mukaan uutena lajina hankisukellus. Tyyli on mitä ilmeisimmin vapaa, tavoitteena on päästä mahdollisimman pitkälle. (Ja sen jälkeen ihmetellä, miten pääsisi eteen tai taakse.)

Apinanraivolla kohti lumipalloa:

 

Nyt muistin ottaa Karhulasta mukaan joululahjaksi saadun piparitalon. Siitä on kuulkaa riemua riittänyt! Tarmo luonnollisesti levitti jokaikisen talon sisältä löytyneen luun ympäri olkkaria. Muutaman päivän ajan keräsin niitä parin tunnin välein takaisin häkkiin, jonne ne mielestäni kuuluvat. Ja josta toimelias koirapoika ne taas yksitellen haki ja asetteli oikeille paikoilleen. Nyt on tilanne onneksi rauhoittunut...

 

Joulun jälkeen meille molemmille iski yllättävä matkakuume. Juhallakin oli loppiaisen jälkeinen perjantai vapaa, joten ryhdyttiin jo melkein valmiiksi pakkaamaan laukkuja. Kohteeksi valittiin Lontoo, jossa kumpikaan ei ole aiemmin käynyt. Tähän aikaan vuodesta ja tällä budjetilla ei mihinkään lämpimään oikein pääse, etenkään kun aikaa oli kuitenkin vain neljä päivää.

Tällainen jänis yritti kovasti pakata itseään mukaan! Sain sen kuitenkin verekseltään kiinni ja kiikutin Haminaan hoitoon.

Matka oli hieno! Torstaina ja perjantaina keli oli vähän perinteisen sateinen, muttei sentään koko päivää. Lauantaina sade jäi kokonaan jo pois ja sunnuntaina saatiin paistatella aivan ihanassa ilmassa! Nähtävää tuolla riittäisi vaikka kuinka ja paljon, joten seuraavaa reissua odotellaan :). Kierreltiin vähän turistikohteita, käppäiltiin kaupungilla ja ihmeteltiin maailman menoa. Voi olisipa aikaa ja rahaa pidempäänkin reissuun!

 

Tuliaisia ei paljon osteltu, mutta Tarmo sai tottakai osansa. Vanha virolainen mökkipanta alkaa kuin alkaakin käydä lyhyeksi, joten tästä lähtien mökkeillään entistä miehekkäämmin. Tää on aika hieno!

 

Lisäksi tottakai Harrodsin herkut. Tarmo tosin ei ole mitenkään erityisemmin tuollaisten herkkujen perään, joten saa nähdä tuleeko näitä koskaan syötyä. Puolikkaan se natusteli alkuhuumassa, mutta sen jälkeen loppu on kyllä jäänyt pyörimään lattialle.

 

Hoidossa oli kuulemma ollut ältsin kivaa ja Tarmo on ollut tänään ihan möks kun pitää taas olla kotona. Oli kuulemma käyttäytynyt tosi hienosti, eikä auheuttanut minkäänlaista kaaosta. Minkäs sille mahtaa, että on maailman kivoin koira!

Me jatketaan tähän uuteen vuoteen tutustumista ja palaillaan asiaan pikapuoliin!