Tähän viikonloppuun kuului taas Ylöjärveläisiä hevosia, jee! Johan tässä taas kolme kuukautta vierähtikin välissä, joten kiva oli lähteä taas reissuun. Tai no, kivaahan tuolla olisi käydä vaikka joka viikonloppu, mutta viimeistään pankkitilin saldo vähän kinnaa vastaan...

Kokoonpano oli tällä kertaa vähän erilainen kuin viimeksi, Veera nimittäin maastoutui pari kuukautta sitten sen verran tehokkaasti Konna-hevoselta, ettei solisluu kestänyt moista rytäkkää. Lääkäri antoi luvan kiivetä ensi viikolla hevosen selkään, joten tiukille meni! Tosi harmi, mutta sattuuhan näitä aina välillä. Veeran tilalle mukaan sitten lähti Enni ja taisi käydä niin, että lähtee jatkossakin!

Ja kuten arvata saattaa: olipa meillä taas mukavaa!

 

Viikonlopun tähdet:

Tiia ja Ebony

 

Enni ja Elton J

 

Riina ja Bambi

 

Ellu ja Littera

 

Sekä minä ja Corde (joka on muuten maailman hienoin, jos on unohtunut mainita!)

 

Kotona siis eleiltiin rennosti poikamiehinä, tähän tyyliin:

 

Lauantaina kävi vieraita Haminasta ja Tarmoa hemmoteltiin useamman tuliaisen voimin!

Possujen suku kasvoi taas. Se itseasiassa kasvoi tuossa pari viikkoa sitten viimeksi, mutta silloisen yksilön elinkaari oli siinä määrin lyhyt, ettei se ehtinyt edes kameran eteen. Pihakoira ei ole tunnustanut tietävänsä tragediasta mitään. Ilmeisesti tälläkin porsaalla on ollut korvat. Ei ole enää.

 

Lisäksi lelukokoelma karttui uudella narulla. Hieno homma, koska narujen repiminen ja lattiaa vasten paukuttaminen on ilmeisesti erittäinkin hauskaa! En ole vielä kokeillut, mutta pihakoira on kovasti näin vakuutellut.

 

Ja ettei hupi olisi loppunut vielä tähän, toin minäkin terveisiä Tampereelta. Omppuhotellin vieressä oli eläinkauppa, jossa oli loppuunmyynti ja kaikki tuotteet puoleen hintaan. Nappasin mukaani naruluun, jonka uskoin kestävän keskimääräistä pehmolelua kauemmin. Väärin luulin.

 

Kärsivällisyys koetuksella ja luvan saannin jälkeen valinnan vaikeus :)

 

Täällä jatketaan siis kevään odottelua! Mulla on käynnissä viimeinen varsinainen harjoittelujakso, joka loppuu pääsiäisenä. Sen jälkeen on enää nelisen viikkoa koulua, joten käytännössä nythän on jo melkein kesä! Tämän aamuista lumisadetta ei ole tässä laskelmassa huomioitu.