Alkuun tärkein: pitkästä aikaa vapaapäivä! Arkena koulua ja viikonloppuna töitä, mutta tänään ei mitään! Tarmokin nukkui kiltisti siihen asti kun nousin, vähän pelkäsin sen alkavan tottumuksesta herätellä ennen seitsemää. Tässä talossa ei sellasta tapaa olis ollenkaan soveliasta oppia, parempi olla vaan tukevasti aamu-uninen...

Tarmon hyvänhuomenentoivotus, mistäs muualtakaan kuin nojatuolista. Joka on siis saanut suojakseen ihastuttavan mikkihiiri-viltin yleisen kotirauhan nimissä.

 

Päivällä siis ehdittiin puuhastella monenlaista, kun ensin päästiin käyntiin. Käytiin PAG-putiikissa hakemassa taas uudet villapaitalangat, Tarmo oli oikein sivistynyt asiakas. On vaan niin paljon projekteja käynnissä, ettei ole ainakaan vielä päässyt uusi lanka puikoille. Sivuhuomautuksena muuten - ei ole ihmiselle ollenkaan terveellistä asua parinsadan metrin päässä noin ihanasta lankaputiikista. Tai ainakaan sen ihmisen lompakolle.

Illalla sitten päästiin tosiaan remuamaan ihan naisseurassa! Maiju ja Henkka tulivat Sirun ja Hipun kanssa tutustumaan uuteen kaveriin. Siru ja Hippu siis ovat länsigöötanmaanpystykorvia, Hippu parivuotias ja Siru Tarmoa vajaan kuukauden vanhempi. Taitaa olla Tarmolla tyttöystävä katottuna ;)

Sirun lähestymistapa oli erittäinkin tomera, Tarmoa hivenen epäilytti kun ämmä tulee ja rähisee. Alkukyräilyn jälkeen kyllä vauhtia riitti ja tanner tömisi. Seuraavat treffit sovittiin tiistaille Vesalaan. Meillä on siis edessä metromatka!

Turvapaikka tuolin alla

 

Vapaapainia

 

Hippu ei juurikaan arvosta nuorison riekkumista