...ja siitäkös pihakoira tykkää! Eikä tässä oikein itsekään voi valittaa, vaikken keleistä mitenkään liiemmin ole ehtinyt nauttimaan. Meillä kun töissä ei ole edes ikkunoita ollenkaan, voi sitten asiakkailta kysellä aurinkotilanteesta uusia aurinkolaseja myydessään. Kun ollaan auki kymmenestä kahdeksaan, tulee yleensä koko lämmin osa päivästä vietettyä sisällä.

Tarmo ei näytä kuumasta hetkahtavan, nautiskelee vaan. Tosin pidemmät lenkit onkin nyt tehty heti aamusta ja taas myöhemmin illalla. Koirapuistossa on ilta-aikaan aika vilskettä, joten kavereita riittää! Syöminen on ollut vähän laiskaa näin lämpimällä, mutta eipä tuo ikinä olekaan paljon ruokakupin perään ollut. Linjoistaan pitää meidän kaveri välillä liiankin hyvin huolen!

Tämmöisissä auringonottofiiliksissä siis täällä! Onneksi mulla oli viime sunnuntai vapaa, niin pääsin vähän testailemaan itsekin aurinkoa. Nyt vasta tajusin, mistä kaikki ihmiset oikein puhuu... Oli ihan oikeasti lämmin :). Makoiltiin useampi tunti puistossa ja rannalla. Harmi, ettei täällä oikein ole sopivaa rantaa sekä ihmisille että koiralle. Tarmo sai siis jäädä kotiin meidän rantareissun ajaksi. Täytyisi kai joku päivä mennä sen kanssa Rajasaareen käymään, sitä kun niin moni kehuu eikä matkakaan ole pitkä. Onneksi perjantaina kuitenkin taas kutsuu Hevossaari ja mökkeily! Sovitaan, että nyt sataa sen minkä meinaa ja viikonloppuna päästään taas nautiskelemaan!