Eilen pyörähdettiin Tarmon ja turisti-Kanon kanssa Porvoossa kaikkien rotujen näyttelyssä. Ainakin keli osui kertakaikkiaan kohdilleen, päivä oli suorastaan kesäinen eikä sateesta ollut onneksi tietoakaan.

Tuomarina oli Jukka Kuusisto ja Tarmo oli taas ainoa nuori uros. Tuloksena NUO ERI1.

"Vielä hieman korkearaajaisen vaikutelman antava. Pää saa vielä vankistua. Vahva selkä. Hieman lyhyt rintalasta. Hyväasentoiset takaraajat. Melko voimakkaasti kiertynyt häntä. Liikkuu hyvin."

Saatiin koottua siis kaikki samaan paperiin: pitkäkinttuinen kippurahäntäinen puikulapää ;) Mutta nuori mies käyttäytyi hienosti ja liikkui hiekkapohjalla tosi kivasti.

 

Kano ilmeisesti kuiskaa Tarmolle viimehetken vinkit. Huomatkaahan Kanon ihan uusi mittatilaustyönä tehty panta. Aika hieno!

 

Maha sisään ja häntä kippuralle!

 

Meidän näyttelyt taitaakin nyt tämän vuoden osalta olla käytynä. Erkkariin ei päästä, kun olen taas heppareissulla samaan aikaan. Voittajaan haluaisin tuon kovasti lykätä, mutta olen itse valmistumista edeltävällä kurssimatkalla samaan aikaan, eikä koiran esittäminen Bangkokista käsin taida onnistua. Että jos joku palavasti tahtoo kiljukaulan esittää, niin täältä saa tulla hakemaan :D