Vuodesta toiseen päätän, etten viitsi lähteä Horse Showhun tuhlaamaan rahojani. Ja vuodesta toiseen löydän itseni areenalta tapahtuman aikaan. Viime vuonna yritys luistaa tuhlausreissusta loppui tallitutun kahteen ylimääräiseen lippuun, jotka eivät kelleen muulle kelvanneet. Olihan se pakko lähteä Riinan kanssa hyväksikäyttämään tarjotut liput - eli ostamaan isot säkilliset tavaraa siinä kisojen seuraamisen sivussa.

Tänä vuonna siis totesin pyristelyn olevan turhaa, hankittiin Riinan ja Tiian kanssa liput jo pari viikkoa sitten. Päätin, etten osta mitään. Kunnes taas aamut kylmenivät. Tarmo ja minä palellaan molemmat jo tässä parin asteen pakkasesta, vaikka ensiksi mainutulla on villapaita ahkerassa käytössä. Jälkimmäinen ulkoilee Ylöjärveltä juuri ostetun takin voimin. Päätin, että voin hyödyntää jonkun kivan tarjouksen Tarmon lämmikkeeksi, jos sattuu sellainen tulemaan vastaan.

Ja katsokaa, tulihan se! Tässä Weatherbeetan toppiksen muodossa. Ainakin hevosilla tykkään kyseisestä merkistä kovasti ja luohan se selvästi lisää talliuskottavuutta. Kappale oli viimeinen tätä mallia ja kokoa, joten tarjouskin oli ihan mukava. Eihän sitä voinut jättää muiden armoille, eihän?! Tarmo on niin nykyaikainen mies, ettei hätkähdä edes vaaleanpunaisia raitoja kanttauksissa ;)

 

Eipä siis tarvitse säikähtää siinä vaiheessa, kun lämpömittari valahtaa reippaammin miinuksen puolelle. Mullakin kun on vielä useampi Ylöjärven takkia lämpimämpi vaihtoehto kaapissa odottamassa. Tulkoon talvi!

 

Lauantai-illan muokkaus: rähmä sentään, kun se pirun Areena kutsuu taas huomenna! Mulla on selvästi liikaa tuttuja, joilla on aina liikaa lippuja...