Perjantaina käväisivät Hippu ja Siru (ja tietysti Maiju ja Henkka :) ) taas täällä rymyämässä Tarmon kanssa. Tai no - Hippua edelleen lähinnä ahdistaa kakaroitten touhotus, mutta Sirulla ja Tarmolla kyllä vauhtia riitti. Nyt oli ilmassa selvästi jo pientä välienselvittelyä. Siru on kova tyttö ärheltämään leikkiessään, mutta nyt oli kyllä aluksi volyymi aika korkealla. Tarmokaan ei millään olisi halunnut antaa periksi. Naapurit varmaan jo ajatteli, että meillä järjestetään koiratappeluita ;). Kahviteltiin kuitenkin rauhassa ja tilanne siitä tasoittui. Siru vei voiton, kuten nyt etukäteen voi hyvin veikatakin. Noita kahta on kyllä hupaisaa seurata, kun taistelutyylit ovat niin erilaiset :D Tarmo on vikkelä ja sutjakka, eikä siitä tahdo saada otetta ollenkaan. Siru taas jyrää massaylivoimalla päälle eikä todellakaan ryhdy samanlaisiin äkkikäännöksiin kuin Tarmo. Hupaisia ovat :)

Siru nappasi voittajan elkein sammakon ja vei sen pöydän alle piiloon. Eipä uskaltanut Tarmo mennä sitä toisen suusta nappaamaan, vaikka mieli teki!

Myös luu päätyi Sirun käsittelyyn ja Tarmo sai osakseen äkäisen murahduksen kun yritti tulla omaansa pelastamaan.

Leluista siis vähän tuli kinaa, mutta muuten kyllä tyypit leikkivät iloisesti keskenään, kun saatiin ensin marssijärjestys selväksi. Pennut on vaan kertakaikkiaan parhaita leikkikavereita toisilleen! Onneksi meillä näitä pentukavereita sattuu olemaan useampia :). Sirua nähdään säännöllisen epäsäännöllisesti, samoin Whoopie osuu tallille aika usein samaan aikaan meidän kanssa. Simoakin pitäisi ehtiä taas joku kerta Kouvolaan katsomaan!

 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tarmo taas muistutti, miten ihana ja suloinen voi koiranpentu olla... Nimittäin oksentamalla sänkyyn vähän ennen viittä aamulla. Eikä sekään ilmeisesti riittänyt, koska lakanoitten vaihdon jälkeen se vielä kävi pissaamassa eteisen matolle. Huomenta vaan kaikille! Oksennuksen seassa oli iso köntti heinää, jota Tarmo oli tallilla pistellyt napaansa. Sillä oli ollut taas pitkä päivä yksin, joten nappasin sen illalla tallille mukaan kun lähdin töitten jälkeen ratsastamaan. Se odotteli karsinassa sen aikaa, kun olin Napsun kanssa ulkona. Ei siis yllätys, että on tullut syötyä kaikkea vähemmän mahaystävällistä! Mutta tarviiko sitä silti tulla tyynyn viereen kakomaan :D

Eilen sitten Tarmo vietti koko päivän kotona Juhan kanssa. Se on vielä sen verran vahdittava tapaus, ettei töitten tekemisestä tallilla tule mitään jos se on mukana. Ja tällä kertaa vielä työpäivän jälkeen jäätiin Napsun kanssa esittämään päteviä kisoihin. Näillä oli siis taas kotona poikien juttuja koko päivän!

Ja vielä kaikkien iloksi ihana Napoleon ja auringonpaiste!