Eikös se  ole tosi trendikästä esitellä blogissa uudet muotivaatteet ja muut asusteet kaikelle kansalle? Mekin ryhdytään Tarmon kanssa trendikkäiksi!

Tarmolla on ollut taas tosi puuhakas päivä! Meillä oli aamulla tentti ja iltapäivällä luento - väliin jäi mukavasti yli kolme tuntia aikaa. Todettiin Hannan kanssa moisen käyvän tylsäksi, joten lähdettiin lenkkeilemään mielenvirkistykseksi. Tarmo haettiin tietenkin mukaan. Se oli taas ihan kummissaan, kun kesken makoisten aamupäiväunien pitikin lähteä liikenteeseen. Ulkoiltiin reilu tunti ja taisi olla kaikilla mukavaa. Melkein eksyttiin, mutta sitä ei lasketa kun todettiin, että oltiinkin melkein meidän takapihalla. Osaan näemmä liikkua Keskuspuistossa vain hevosella, täytynee alkaa harjoitella!

Illalla lähdin Tarmon kanssa vielä Forumin Mustiin ja Mirriin ostoksille. Taisi olla Tarmon toinen kerta ihan keskustassa. Käytöksessä ehkä olisi joiltain osin vielä hiottavaa... Mutta ihmisiä kyllä hurmattiin taas tasaiseen tahtiin.

Tehtiin ihan isojen poikien ostoksia! Nyt meilläkin on turvavyövaljaat autoon. Niiden ostaminen on ollut mielessä jo pitkään, mutta ihan pikkupojalle niitä on ollut turha hankkia. Nyt saatiin ostettua sellainen koko, jonka saa jo riittävän napakaksi, mutta jossa on tarpeeksi säätövaraa tulevaisuutta varten. Autossa ei ehditty vielä yhtään harjoitella, mutta kotona vähän totuteltiin uuteen kapistukseen. Jännitetään nyt, miten matkapahoinvoinnin käy valjaissa matkustaessa!

Kouvolalainen heppapehmolelu hajosi jo aikoja sitten, joten piti ostaa jotain uutta. Ja mikäs olisikaan sen parempi, kuin Tarmon pituinen kalkkuna?! Tai no, joku lintutieteilijä voisi ehkä suorittaa tarkemman tunnistuksen. Mun mielestä sillä ainakin on kalkkunamainen ilme.

Sitten lähti äiskältä vähän mopo käsistä... Mutta kattokaa nyt, onhan toi panta ihan mahtava! Ja se on itseasiassa vielä vähän enemmän BLING, kuin kuva antaa ymmärtää. En oikeen osannu tulkita, onko Tarmo tosi ylpee vai hävettääkö sitä vaan ihan valtavasti ;)

Näihin kuviin voidaan ehdottomasti yhdistää tuliaiset Kotkasta! Siellä nimittäin odotti just sellainen luurinkilä, jota jo aikoja sitten himoittiin Sirun ja Hipun luona. Sitä on nyt jäystetty todellakin urakalla. Useimmiten kotiintullessa rinkilä löytyy sängystä, peittojen sekaan kaivettuna...

Lisäksi vastassa oli Röhköpossu! Sellainenhan on oltava jokaisella yhtään itseäänkunnioittavalla koiralla. Nyt on meilläkin asiat kunnossa!