Tänään käytiin ekaa kertaa tallilla pyörähtämässä, kovasti oli jännää! Mutta rapsuttajia kyllä riitti, Tarmo oli taas tapansa mukaan kiipeämässä ihan jokaiseen syliin. Myös koiraseuraa sattui olemaan ihan reilusti paikalla. Itseasissa ihan Sirun ikäinen gööttipentu Whoopie aiheutti Tarmossa pientä kummastusta. Hä, eikö nyt oikeesti oo muun näkösiä leikkikavereita tarjolla!

Pepe oli alkuun jotain aivan käsittämättömän suurta ja pelottavaa :D Pepen vieressä Whoopie. Whoopien emä Dixi oli myös paikalla, muttei sattunut kameran eteen ollenkaan.

 

Painia Whoopien kanssa... Whoopie on tottunut olemaan aina porukan pienin, siitä oli ihan käsittämätöntä että joku voi olla vielä sitäkin säälittävämpi :D Välillä Dixi pisti kakaraansa ojennukseen, jonka jälkeen kakara tuli kostamaan Tarmolle. Ketjureaktio tämäkin...

 

Fannyynkin tutustuttiin varovasti, ihan en tiedä kummasta vastapuoli oli erikoisempi otus.

 

Oli taas jännä ja rankka reissu, hyvin nukutti kun päästiin kotiin. Tarmo on varmaan huomenna vaan tyytyväinen, kun lähden itse optisen alan messuille ja jätän sen rauhassa nukkumaan :D

Kasasin lelut pahvilaatikkoon lattian pesun tieltä. Tarmo yritti retuuttaa niitä äsken pois laatikosta, muttei onnistunut. Joten päätyi toisenlaiseen ratkaisuun: