Kevät otettiin Tarmon kanssa vastaan Kotkassa, mutta nyt on taas palauduttu Helsinkiin ja yritetään maistella normaalimpaa elämää. Molemmilla taisi olla aika mukava pariviikkoinen! Itse viihdyin hyvin harjoittelupaikassani (viimeisessä!) ja Tarmo puolestaan rälläsi Alvan kanssa urakalla. Kevät tuli kahden viikon aikana hurjalla vauhdilla! Kun lähdin kotoa, sai Keskuspuistossa vielä väistellä viimeisiä hiihtäjiä. Parin viikon päästä ei lumesta ollut enää tietoakaan, vaan ollaan lenkillä keräilty kukkia maljakkoon. Kivaa!

 

Pääsiäinen vietettiin mökillä, siellä ei olekaan ehditty kevään aikana ollenkaan käymään. Viimeksi oli 20 pakkasta ja lenkkeiltiin jäällä. Eipäs enää! Torstaina kun mentiin, oli rannassa vielä jäätä eikä pidemmälläkään paljon sulaa näkynyt. Sunnuntaina iltapäivällä ei näkynyt jäätä enää missään. Kylmä oli, mutta pihakoiran piti silti päästä huuhtomaan talvi pois!

 

Pääsiäissunnuntaina Tarmolla kävi vallan naisseuraa, kun Maiju ja Henkka pyörähtivät mökillä gööttineitien kanssa. Tarmo taas rakastui ylimaallisen palavasti, mutta neidit suhtautuivat herraan hiukan kipakasti. Pakit taisi tulla, mutta loppujen lopuksi kaikilla oli ihan kivaa siinä pihalla kirmaillessa. Meri oli Hipulle ja Sirulle hiukan uudempi tuttavuus, mutta rohkeasti molemmat rannassa roiskuttelivat. Ja olivat toki ihanan mutaisia sen jälkeen :)

 

Kaunokaiset! Vasemmalle Hippu, oikealla Siru.

 

Tarmon soidintanssia (ja Sirun mielipide :D)

 

Vauhtia!

 

Tarmo ja naiset :)

 

Kylläpä vaan elämä on välillä mukavaa :)