Viikonlopun aiheena oli taas kerran heppa. Jee! Ja pitkästä aikaa ihanainen Corde. Osoitteena oli siis Ylöjärvi ja Jutan Talli. Kokoonpanokin oli vanha tuttu:

Hanna ja Korppu, Tiia ja Ebony, Ellu ja Allu sekä Riina ja Bambi. Kameran takana hääri Veera, joka päätti jättää leirin viimeisen ratsastustunnin väliin testailtuaan vähän railakkaammin seinän iskunkestävyyttä. Veeralla oli siis ratsuna edelleenkin Humma (ja saas nähdä vaikka olisi vielä ensi kerrallakin, vaikka tosiaan pieniä erimielisyyksiä oli tällä reissulla havaittavissa..)

Ja voi, kylläpä meillä olikin taas mukavaa! Tottakai ratsastus ja Jutan tunnit ovat se juttu joiden takia reissuun aina lähdetään. Kuitenkin mun mielestä ihan yhtä kivaa on viettää viikonloppu samanhenkisten ihmisten kanssa ja olla ajattelematta mitään tavanomaisia kiireitä. Naurua riitti taas niin, että saatiin varmasti ainakin muutama lisävuosi elämäämme jokainen. Ja siinä sivussa saatettiin taas oppiakin jotain ratsastuksesta.

Veera järjesti tosiaan vähän dramatiikkaa Humman kanssa. Ei onneksi sattunut mitään sen suurempaa tai vakavampaa, muistetaanpa taas vaan kaikki paremmin, miksi se kypärä kannattaa pitää päässä. Pintanaarmuja ja lihaställejä, mutta luut on ehjänä ja uuden kypäränkin korvaa vakuutus.

Maaliskuussa mennään taas!